Ring og få et godt tilbud på 72 17 07 71

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

7 + 8 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Få håndværkerfradrag og energitilskud

Håndværkerfradrag fortsætter i 2020

Det betyder, at du kan få 12.500 kr. i fradrag pr. person i husstanden over 18 år for håndværksydelser der medfører energi- og klimaforbedringer - såsom hulmursisolering, loftisolering mv.

Med håndværkerfradraget kan du trække 1/3 af håndværkerens arbejdsløn fra i skat. I praksis betyder det, at du får 100 kr. tilbage i skat for hver gang, du betaler 300 kr. for håndværkerens arbejdsløn.

Du får energitilskud

Staten yder desuden et energitilskud til energiforbedringer i huset. 

Når vi undersøger, om dit hus trænger til efterisolering, beregner vi samtidigt størrelsen på dit energitilskud, og vi klarer alt papirarbejdet i den forbindelse.

Energitilskuddets størrelse beregnes ud fra, hvor mange kilowattimer du i fremtiden kommer til at spare pr. m² pr. år ved at efterisolere. Tilskuddet udbetales som en slags tak for hjælpen for, at du nedbringer dit energiforbrug og skal motivere husejere til at udføre energibesparende tiltag. Alle husejere kan få tilskud. Det er kun i sjældne tilfælde, at der ikke udbetales tilskud, eksempelvis hvis tilbagebetalingstiden på isoleringsopgaven er under 1 år. Der ydes ikke tilskud til isolering af hulmur.

Hvor stort er mit tilskud?

Størrelsen af tilskuddet afhænger af, hvor mange kvatratmeter du skal have isoleret, og hvor meget isolering der ligger i forvejen. Vi har opstillet et priseksempel, så du har en fornemmelse af tilskuddets størrelse. Priser og tilskuddets størrelse er vejledende.

Priseksempel på loft:

Et gennemsnitligt parcelhus har som regel et 120 m² stort loft. Der ligger sandsynligvis allerede 50 mm isolering. Hvis man vælger at efterisolere med 250 mm Papiruld, kan man opnå et tilskud på mellem 1.550 – 2.325 kr. afhængigt af om opvarmningskilden er fjernvarme, el og biomasse eller gas, olie og kul.

Derudover får du glæde af håndværkerfradraget, hvor du kan trække 1/3 af håndværkerens arbejdsløn fra i skat.